Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür'den Üniversitemize Ziyaret 913 defa okundu

ATO Meclis Başkanlığı ve TÜBİTAK Bilim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürüten Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile birlikte üniversitemize gelen Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür'ün ziyareti, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, rektör yardımcılarımız ve öğretim üyelerimizin katıldığı yemekli toplantı şeklinde gerçekleşti.

İnönü Üniversitesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür, İnönü Üniversitesinde kaydedilen başarılı gelişmeleri takdirle izlediğini, söyledi.

İnönü Üniversitesindeki yaşanan gelişmeleri belirten Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ise; üniversiteler asli görevlerini yerine getirdiği takdirde, ülkemizin kalkınmasına daha çok katkıda bulunabileceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür'e ziyaret anısına hediye takdim etti.