Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Koşusu Düzenlendi 1028 defa okundu

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 87. yıldönümü nedeniyle İnönü Üniversitesi geleneksel Cumhuriyet Bayramı Koşusu düzenlendi.
        Cumhuriyet Koşusu törenine Rektör Prof.Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süheyla Ünal, öğretim üyeleri, personel ve öğrenciler katıldılar.
          16 bayan ve 70 erkek sporcunun katıldığı ve Mudanya Meydanında Saat:11.30'da Rektör Prof. Dr .Çelik'in start vermesiyle başlayan Cumhuriyet Koşusu, kampus içerisinde Mudanya meydanı önünde başlayıp Mudanya Meydanı önünde sonlanan 3500 metre mesafeli parkurda yapıldı.
          Koşunun ardından birinci gelen  sporcular Cumhuriyet altını, ikinci gelen sporcular yarım altın üçüncü Gelen sporcular ise çeyrek altın ile ödüllendirildi. Ödülleri Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal  taktim etti. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik Cumhuriyet Koşusuna katılan öğrencileri tebrik etti.

Erkekler:

1.    Cebrail Sazan       İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi