İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü Voleybol Şubesi'nden Rektör Çelik'e Ziyaret 879 defa okundu

2010 yılında kurulan İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü Voleybol Şubesi, Türkiye Voleybol Federasyonu profesyonel liglerinden Aroma Erkekler Voleybol 3. Liginde mücadele edecek.

10 takımdan oluşan Aroma 3. Voleybol Ligi C grubu şu isimlerden oluşuyor: "Artvin Arhavi Majörler Kulübü, Adana İdman Yurdu, Adana Özel Burç Okulları, Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Yeni Malatya Spor, Erzurum Gençlik Spor, Muş Sağlık Spor, Diyarbakır DSİ Spor, Mardin Kızıltepe Spor ve İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü."

Başarılı oyuncu kadrosuyla yeterli alt yapıya sahip olan İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü sezonun ilk maçını Mardin Kızıltepe Spor ile yapacak.

İnönü Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan müsabaka 24 Ekim 2010 Pazar günü saat 14.00'de gerçekleşecek.

İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü Voleybol Şubesi yapılacak olan müsabaka öncesi Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ederek gerçekleşecek olan müsabakalar ile ilgili bilgiler verdiler.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.