Elde Edilen 17.000 TL Üniversiteli Öğrencilere Burs Olarak Verilecek 911 defa okundu

İnönü Üniversitesi'nde üniversiteli öğrenciler yararına kahvaltı programı düzenlendi. İnönü Üniversitesi Vakfı burs fonuna katkı amacıyla düzenlenen kahvaltı davetine ilgi yoğun oldu.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in eşi Özden Çelik öncülüğünde tertip komitesince gerçekleştirilen ve elde edilen gelirin tamamen ihtiyaç sahibi üniversiteli öğrencilere burs olarak verilecek olan kahvaltı programına üniversite ve şehirden birçok yardımsever gönüllü bayan katıldı.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi Kabul Salonunda gerçekleştirilen ve 17.000 TL gelir elde edilen kahvaltıya hediye çekişleri ve müzik dinletisi renk kattı.