‘Malatya Tanıtım Günleri'nde İnönü Üniversitesi 942 defa okundu

07-10.10.2010 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen 'Malatya Tanıtım Günleri' yoğun bir ilgi gördü.

Açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın gerçekleştirdiği Malatya Tanıtım Günleri organizasyonuna birçok Bakan, Milletvekili ve Bürokrat katıldı.

Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi ve İnönü Üniversitesi'nin yanı sıra ilçe kaymakamlıkları ve sivil toplum kuruluşlarının katıldığı Malatya Tanıtım Günleri organizasyonuna binlerce vatandaş ilgi gösterdi.

İnönü Üniversitesi'ni tanıtan ve birçok görsel, bilgi içerikli broşür, dergi, katalog, cd gibi dokümanların sunumunun yanı sıra İnönü Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen mini konserlerin yer aldığı standı gezen ziyaretçiler bir taraftan Üniversitedeki gelişmeler ile ilgili bilgi alırken diğer taraftan sunulan konserlere eşlik ettiler.

İnönü Üniversitesi standına yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler İnönü Üniversitesi'nin bilimsel, kültürel, sanatsal, sosyal ve fiziksel gelişimi konularındaki ilerlemesini ilgi ile izlediklerini ifade ettiler.