TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i Ziyaret Etti 828 defa okundu

Bir takım incelemeler ve toplantılara katılmak için ilimizde bulunan TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil ve beraberindeki heyet İnönü Üniversitesine gelerek Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret sonrasında TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile birlikte Hakkâri'de bölücü terör örgütünün mayınlı saldırısı sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği olayda yaralanan ve tedavisine Turgut Özal Tıp Merkezinde devam edilen 15 aylık Zeynep Kurt'u ziyaret etti.

Ardından Turgut Özal Müzesini gezen TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil daha sonra üniversitemizden ayrıldı.