Hekimhan MYO Binasının Yapım Protokolü İmzalandı 1288 defa okundu

Hekimhan İlçesinde yapılacak olan Hekimhan MYO Binasının Protokolü, hayırsever Hekimhanlı hemşehrimiz  Mehmet Emin Sungur,İnönü Üniversitesi Rektörü Cemil Çelik ve Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu tarafından düzenlenen bir törenle imzalandı.

Yapılan Törende ,"İlçelerin adını taşıyor olmasına rağmen Malatya Merkezde eğitim veren ilçe meslek yüksekokullarının tekrar ilçelerde eğitim vermesi kararına istinaden ilçelerdeki işadamlarıyla görüşmeleri sonucunda ilçe MYO binalarının yaptırıldığını" ifade eden Rektör Prof.Dr.Cemil Çelik, Hekimhanlı hemşehrimiz Mehmet Emin Sungur'un kompleks şeklinde bir yüksekokul binası yapacak olmasından dolayı teşekkür ederek, plaket sundu.

Hekimhan Meslek Yüksekokulu yaklaşık olarak  toplam 11800 m2 kapalı alana sahip bir proje olup, okulun  8000 m2 'lik alanı derslik ve idari birimlerden oluşmaktadır.

Eylül 2010 ayında temel atma töreni yapılması planlanan Hekimhan Meslek Yüksekokulu binasının 2012-2013 eğitim ve öğretim dönemine idari ve eğitim birimlerinin yetiştirilmesi planlanmaktadır.