Rektör Prof. Dr. Çelik'ten Kaymakam Bilgin'e Teşekkür Ziyareti 1094 defa okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ataması Buharkent Kaymakamlığına yapılan Kale Kaymakamı Osman Bilgin'i ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Murat Arısal ile birlikte Kale Kaymakamlığına giden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ziyaret ettiği Kaymakam Osman Bilgin'e üniversitemize sunduğu önemli katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu.

Görev süresince gösterdiği başarılı çalışmalarıyla Malatya kamuoyunda takdir edilen Kaymakam Osman Bilgin, oluşturulan Kale Su Sporları Merkezi ve Üniversitemiz tarafından yapılması planlanan, içerisinde 4 yıldızlı bir otelinde yer alacağı İnönü Üniversitesi Sosyal Tesislerinin kurulmasına yönelik alan tahsisi ve alt yapı çalışmaları konularında üniversitemize önemli katkılar sağlamıştır.