Farklı Kültürlerin Buluştuğu Kamp Sona Erdi 768 defa okundu

Dostluk Ormanı (Forest of Friendship) Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampı için Üniversitemize gelen İspanya, Fransa, Kore ve Fas Üniversitesi öğrencileri ile Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan bir grup gönüllünün birlikte düzenledikleri kamp sone erdi.

15-30 Temmuz 2010 tarihleri arasında İnönü Üniversitesi'nde yapılan kamp sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal'ı ziyaret eden gönüllü öğrenciler, kamp süresince gerçekleştirdikleri uygulamalar ile katıldıkları sosyal ve kültürel etkinliklerden bahsettiler.

Üniversitemiz Senato odasında gerçekleşen ziyarette İnönü üniversitesinin fiziksel ve bilimsel altyapısından çok etkilendiklerini belirten Dostluk Ormanı (Forest of Friendship) Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampı öğrencileri, kendilerine gösterilen ilgi ve sağlanan imkânlardan dolayı teşekkürlerini sundular.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal ise düzenlenen kampın İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kampın yararlı geçmiş olmasına sevindiğini söyledi.

15 gün süren 'Dostluk Ormanı Uluslararası Gönüllü Çalışma Kamp'ında gönüllü öğrenciler,  Üniversitemiz kampüs alanı içerisinde bulunan ağaçların bakımını yapmanın yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere de katıldılar. Farklı kültürlerin buluştuğu kamptan neşeli ayrılan öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal tarafından katılım sertifikaları verildi.