Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ramazan Özdemir HaberTürk TV`ye Konuk Oldu 1264 defa okundu

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ramazan Özdemir, 13 Temmuz 2010 tarihinde HaberTürk TV Kanalında yayınlanan 'Sağlık Turizmi' programına konuk oldu.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinin , mevcut başarılarını ve gelecek başarılarındaki yol haritasını değerlendiren Prof.Dr.Ramazan Özdemir,Turgut Özal Tıp Merkezinin merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kuruluş hedefi doğrultusunda sadece bölgesinden değil, tüm Türkiye'den ve Dünyadan hasta  kabul ettiğini,üst düzey sağlık hizmetinin yanında hasta odalarının Malatyalıların desteğiyle yeniden dizayn edilerek 5 yıldızlı otelcilik hizmetinin verildiğini, ifade etti.

Malatya Belediyesi , Malatyalı işadamları ve Üniversitenin işbirliği ile hasta yakınları için Konukevi Projesinin hayata geçeceğini  belirten Prof.Dr.Ramazan Özdemir, Turgut Özal Tıp Merkezinde her branştan üst düzey sağlık hizmetinin  verildiğini, ancak kalp ve kardiyoloji ile organ naklinde Türkiye'nin değil  Dünyanın en iyi merkezlerinden biri olduğunu, özellikle kalp krizine en fazla müdahale eden ve karaciğer naklinde, Avrupa'nın canlıdan canlıya en fazla  nakil gerçekleştiren merkezi olduklarını , ifade etti.

Turgut Özal Tıp Merkezinin Sağlık Turizmi açısından Malatya'ya sağladığı büyük katkıyı değerlendiren Prof.Dr.Ramazan Özdemir,İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinin 5 yıldızlı amfilerle modern eğitim altyapısının yanında, eğitim kalitesinin başarısından  ve bu başarının  göstergesi  olarak da geçen yıl TUS Türkiye ikincisi,bu yıl TUS Türkiye birincisinin İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olduklarını ve otomobil ile ödüllendirdiklerini,  belirtti.