İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Kemal Şenocak Atandı 2197 defa okundu

Prof Dr Yusuf Ziya Özcan Başkanlığında toplanan YÖK Genel Kurulu, İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına Ankara Hukuk Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Kemal Şenocak'ı atadı.

23 Haziran 2009 Salı günü, 27267 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2010-2011 eğitim-öğretim yılına 100 öğrenci alarak başlayacak.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans ve doktorasını tamamlayan Prof. Dr. Kemal Şenocak, BDDK Hukuk Dairesi Müşavirliğinin yanı sıra çeşitli Akademik ve İdari görevlerde bulunmuş, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Ticaret Hukuku, Deniz Ticareti ve Sigorta Hukuku derslerini vermektedir.