Doç. Dr. Sunullah Özbek, "TÜBİTAK-MAM ve Nano Teknoloji" Konulu Konferans Verdi 1255 defa okundu

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen, konferans, seminer ve söyleşilerin yer aldığı Bilimsel Etkinlikler kapsamında ilk konferans yapıldı.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak TÜBİTAK, MAM, Teknik İşler Başkan Yardımcısı Doç Dr. Sunullah Özbek katıldı.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı konferansta konuşan TÜBİTAK, MAM, Teknik İşler Başkan Yardımcısı Doç Dr. Sunullah Özbek, Marmara Araştırma Merkezi ve Marmara Teknokentin yapısı ve buralarda yürütülen projeler ile ilgili bilgiler içeren bir sunum yaptı.
        Nano, Mikrodalga Tomografi, İleri Lazer Teknolojileri konularında yapılan bilimsel çalışmaları anlatarak konuşmasına devam eden Doç Dr. Özbek nanoteknoloji ile ilgili geliştirilen projelerden bahsetti. Konuşmasının sonunda İnönü Üniversitesi ile birçok alanda ortak çalışmalar yapılabileceğini belirten Doç Dr. Sunullah Özbek bu alanda projesi olan öğretim üyelerini birlikte çalışmaya davet etti.