İnönü Üniversitesi Psikiyatri Yaz Okulunun İkincisi Gerçekleşti 988 defa okundu

İlki geçen yıl yapılan Psikiyatri Yaz Okulu etkinliğinin ikincisi İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal'ın öncülüğünde, "Depresyonun Bilişsel Tepkisi" başlığıyla düzenlenen etkinliğe farklı bölge ve kurumlarda çalışan psikiyatri uzman ve asistanlar katıldı.

Asistan eğitimi ve uzmanlık sonrası eğitime katkı sağlamak, farklı bölge ve kurumlarda çalışan psikiyatri asistan ve uzmanları arasındaki bilimsel ve eğitsel iletişimi ve mesleki dayanışmayı arttırmak amacıyla gerçekleştirilen ve sunum dili İngilizce olan Psikiyatri Yaz Okulu Etkinliği kapsamında, katılımcıların istekleri ve gereksinimleri doğrultusunda önceden belirlenen konular işleniyor.

İkincisi düzenlenen Psikiyatri Yaz Okulunun bu yılki etkinliğinde Depresif Bozuklukların Bilişsel Terapisi, Depresyon ve Mindfulness, Mindfulness'ın Diğer Kullanım Alanları, Supervizyona Giriş ve devam konuları üzerinde duruldu.