Binalarda Isı Yalıtımı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı 908 defa okundu

İnönü Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile Gaziantep YTONG Sanayi A.Ş.'nin birlikte organize ettiği, Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği, Yeni Yangın Yönetmeliği ve TS-825 Isı Yalıtımı konuları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve iki bölümden oluşan toplantıya İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, İnönü Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Malatya Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü, Bayındırlık İl Müdürlüğü, Makine Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası katıldı.

Toplantının birinci bölümünde Yüksek İnşaat Mühendisi Dr. Ömer PAYDAK tarafından Bayındırlık ve İskân Bakanlığının yayınlamış olduğu, Enerji Performansı Yönetmeliği, Yeni Yangın Yönetmeliği ve TS-825 Isı Yalıtımı hakkında bilgiler verildi.

Toplantının ikinci bölümünde ise uygulamalı olarak TS-825 Isı Yalıtımı Yönetmeliği doğrultusunda ilimize ait bir binanın ısı yalıtımı projesi çıkarıldı.