İnönü Üniversitesi Bahar Şenliği Başladı 895 defa okundu

Bu yıl 16.'sı gerçekleştirilen Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri İnönü Üniversitesi Mudanya Meydanında düzenlenen bir törenle start aldı.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, öğrencilerimizin yoğun bilimsel çalışmalarla geçirdikleri bir senenin stresini üzerlerinden atıp devam eden eğitim sürecine daha zinde girmelerine yardımcı olabilecek, öğrencilerimiz arasında kaynaşmayı sağlayabilecek, üniversitenin bilimsel yönünün yanı sıra kültürel ve sanatsal yönlerinin de coşkuyla yaşanmasını sağlayacak olan İnönü Üniversitesi 16. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri'nin öğrencilerimize,  akademisyenlerimize ve Malatya'ya hayırlı olmasını diledi.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in konuşmasından sonra program, İnönü Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından halk oyunları gösterisi, şenlik alanında kurulan stantların gezilmesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü tarafından gerçekleştirilen Türk Halk Müziği Konseri ile devam etti.

Konferans, tiyatro, spor, konser ve çeşitli eğlence programlarıyla zenginleştirilen 16. Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri dört gün sürecek.