Seramik – Çini ve Halı Karma Sergisi Açıldı 791 defa okundu

İnönü Üniversitesi Geleneksel El Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından  'Duygunun Sessiz Yansıması'  seramik-çini ve halı karma sergisi düzenlendi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen serginin açılış törenine Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, 2. Ordu İdari Kurmay Yar Başkanı Kur. Alb. Necdet Tuna, rektör yardımcılarımız, fakülte dekanlarımız ve davetliler katıldı.

El emeği göz nuru ile hazırlanan ve sanatın tüm inceliklerini yansıtan eserlerin bulunduğu, 2. Ordu Komutanı Org. Necdet Özel'in eşi N.Kamuran Özel ve Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in eşi Özden Çelik'in çalışmalarının da yer aldığı karma sergiye ilgi yoğun oldu.

Düzenlenen karma serginin emektarlarına Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından teşekkür çiçeği verildi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkez'inde sergilenen eserler 14-24 Mayıs 2010 tarihine kadar ziyaretçilere açık kalacak.