ABD Adana Konsolosluğu Kültür Basın Ateşesinden Rektörümüze Ziyaret 923 defa okundu

Adana Amerikan Konsolosluğu Kültür Basın Ateşesi Debra Lo, üniversitemizde düzenlemek istedikleri kültürel aktivitelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret etti.
         Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süheyla Ünal'ın da hazır bulunduğu görüşmede 19 Nisan 2010 tarihinde Amerikalı caz müzisyenlerinden oluşan 4 kişilik bir ekibin üniversitemiz müzik bölümü öğrencileriyle kampusümüzde bir araya gelip workshop düzenlemeleri ve aynı günün akşamında ise konser vermeleri konusu görüşüldü ve kabul edildi. Amerikan Konsolosluğu ile daha önceden de yapılan görüşmeler kapsamında bir takım bilimsel ve kültürel işbirliği çalışmaları için altyapı hazırlanmıştı.