Akademi Spor Kulübü Sporcularının Faaliyet Sergisi İlgi Çekti 1123 defa okundu

İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü sporcuları kulüp faaliyetleri ve doğa sporları konusunda tanıtım yaptılar.
         Malatya ilinde doğa sporları ve spor turizminin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü  Su Altı Sporları, Model Uçak, Dağcılık, Yamaç Paraşütü, Oryantring gibi spor dalları başta olmak üzere bir çok alanda faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda Akademi Spor Kulübü, üniversite öğrencileri başta olmak üzere Malatya ve bölge halkına spor yaptırmak, sportif etkinliklere katmak ve bilimsel katkıda bulunmak amacıyla oluşturduğu spor dallarını tanıtmak için bir faaliyet sergisi düzenlendi.
         Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen sergiye Malatya Valisi Ulvi Saran, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, öğretim üyeleri ve öğrenciler  katıldı.
         Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, Amacımız Malatya ve bölge halkına spor yaptırmak,  sportif etkinliklere katmak ve bilimsel katkıda bulunmaktır. Kulübümüz su altı Sporları, Model Uçak, Dağcılık, Yamaç Paraşütü, Oryantring spor dalları başta olmak üzere bir çok alanda faaliyet gösterecektir.  Kulübümüze üye olmak isteyenler Beden Eğitimi ve spor Yüksekokulundan bilgi alabilirler şeklinde konuştu.

Sergiye katılan protokol mensupları ve katılımcılar daha sonra mini model uçak pistine giderek model uçakların başarıyla uçurtulduğu etkinliği izlediler.