Futbol ve Voleybol Takımlarımız Birinci Ligde 2090 defa okundu

İnönü Üniversitesi Voleybol ve Futbol Takımları, Türkiye Üniversitelerarası Spor Federasyonu İkinci Lig Grup Birinciliğinde üstün bir performans ortaya koyarak birinci lige yükseldi.

Antalya'da gerçekleşen müsabakalarda rakipleri karşısında başarılı bir mücadele sergileyen İnönü Üniversitesi Voleybol Takımı, oynadığı beş maçı set vermeden kazandı ve adını Üniversitelerarası Voleybol Birinci Ligine yazdırdı.

İnönü Üniversitesi Voleybol Takımı Antrenörü Doç. Dr. M. Emin Kafkas, takımın büyük bir başarıya imza attığını ifade etti.

Üniversitelerarası Spor Federasyonu İkinci Lig Grup Birinciliği müsabakalarında oynadıkları dört karşılaşmada üç galibiyet ve bir beraberlik kaydeden İnönü Üniversitesi Erkek Futbol Takımı da bir üst lige katılmayı hak kazandı.

Futbol Takımının Antrenörü Murat Kayapınar, 2'inci ligden 1'inci lige yükselme müsabakalarında takım olarak güzel bir performans ortaya koyduklarını ve 1'inci lige yükseldiklerini ifade etti.

İnönü Üniversitesi Basketbol Erkek Takımı, Voleybol Erkek Takımı ve Futbol Erkek Takımı bir sonraki yıl birinci lig de mücadele edecekler.