Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı Artık Birinci Ligde 1111 defa okundu

İnönü Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Üniversitelerarası Spor Federasyonu İkinci Lig Basketbol Grup Birinciliğinde üstün bir performans ortaya koyarak birinci lige yükseldi.

Antalya'da gerçekleşen ve 12 erkek, 9 bayan takımın yer aldığı Üniversitelerarası İkinci Lig Grup Birinciliği müsabakalarında büyük bir çekişme yaşandı. Müsabakalarda iyi bir performans sergileyen İnönü Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, bir üst lige çıkmayı garantiledi ve önümüzdeki yıl birinci ligde mücadele etme hakkı kazandı.

Takım antrenörü Oğuz Avcı, İnönü Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı olarak, Üniversiteler Arası İkinci Lig Grup Birinciliği turnuvalarında iyi bir performans ortaya koyduklarını, seneye de aynı azim ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini ifade etti.

19.12.2016