Üniversitemizde "Klasik Türk Müziği Topluluğu Konseri" Verildi 896 defa okundu

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Klasik Türk Müziği Topluluğu üniversitemizde konser verdi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezindeki konsere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Arapgirlioğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Özcan, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer Çelik, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Nihal Şengün'ün solisti olduğu konserde Klasik Türk Müziğinin birbirinden güzel eserleri seslendirildi

Konserin sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, solist Nihal Şengün ve Erciyes Üniversitesi Klasik Türk Müziği Topluluğuna çiçek takdim etti.