Usta Şairlere İthafen “Mısralarda Es” 1421 defa okundu

İnönü Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından usta şairlere ithafen düzenlenen "Mısralarda Es" programına yoğun ilgi gösterildi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek,  Prof. Dr. Nusret Akpolat, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş, Rektör Danışmanları Doç. Dr. İlhan Erdem, Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu, akademik,  idari personel ve öğrenciler katıldı.

Öğretim elemanları Ersin Aycan, Ozan Eroy, Orçun Akgün ve Bilge Aycan'ın sunduğu birbirinden güzel eserler dinleyenlerin takdirini aldı.   Programda 15 Temmuz Türkiyem şarkısının söylendiği sırada yaşanan duygusal anın yanı sıra bir grup dinleyen tarafından Türkiye bayrağı açıldı.

Programın sonunda Rektör Prof. Dr. Kızılay, öğretim elemanları Ersin Aycan, Ozan Eroy, Orçun Akgün ve Bilge Aycan'a çiçek verdi.