Bakanlarımız Tüfenkci ve Kılıç’tan Üniversitemize Ziyaret 1382 defa okundu

Çeşitli toplantı ve incelemelerde bulunmak için ilimizde bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve üniversite yönetimi tarafından karşılanan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Rektörlük makamında ağırlandılar.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanı H. Uğur Polat ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün eşlik ettiği Bakanlara Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından İnönü Üniversitesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a ziyaret anısına porselen vazo ve tabak hediye etti.