Özal`ın Heykeli Karşısında Duygulu Anlar Yaşandı 1056 defa okundu

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Vakfı Başkanı Galip Demirel ve beraberindeki Turgut Özal Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeleri Emekli Vali Saffet Arıkan Bedük, Muş Eski Milletvekili Alaattin Fırat, Erzurum Eski Milletvekili Mehmet Karaman ve Prof. Dr. Ramazan Yiğitoğlu, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundular. Samimi bir ortamda geçen ziyarette taraflar karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, heyeti makamda ağırladıktan sonra nisan ayı içerisinde açılışı yapılacak olan Turgut Özal Müzesi'nde sergilenecek Turgut Özal heykelinin son halini Güzel Sanatlar Fakültesindeki atölyede misafirlere takdim etti.

Heykeltıraş Doç. Zakir Azizov'dan heykelle ilgili bilgiler alan konukların duygulandığı görüldü. Yapılan çalışmayı beğendiklerini belirten heyetin son durağı ise Turgut Özal Müzesiydi. Müzede yapılan son hazırlıkları yerinde inceleyen heyet, müze ziyaretinin ardından üniversitemizden ayrıldı.