15 Temmuz Milli İrade Fotoğraf Sergisi 1724 defa okundu

İnönü Üniversitesi Düşünce Akademi Topluluğu tarafından "15 Temmuz Milli İrade Fotoğraf Sergisi"  gerçekleştirildi.

Mudanya Meydanı'ndaki sergiye İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman, Düşünce Akademi Topluluğu danışmanı Doç. Dr. Sabri Türkmen ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan topluluk danışmanı Doç. Dr. Sabri Türkmen, "15 Temmuz'da Türkiye'nin istikrar ve bağımsızlığına yönelik girişilen kalkışma, milletimizin dik duruşu ve cesur mücadelesi sonucunda bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz gecesi Türkiye üzerinde sahnelenen oyunların ne derece büyük olduğuna şahit olduk. Bu tür vahim olayların yeniden yaşanmaması adına Milli İrade şuurunu canlı tutacak etkinliklerin yapılması önem arz etmektedir." dedi.

Düşünce Akademi Topluluğu Başkanı Burak Göktürk ise 15 Temmuz Milli İrade Fotoğraf Sergisi'nin amacının hain darbe girişimini unutturmamak olduğunu söyledi.

Açılış konuşmasının ardından katılımcılar ve öğrenciler sergiyi gezdi.