Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz Üniversitemizde 889 defa okundu

GAP ve DAP'tan Sorumlu Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Malatya'yı ziyaret etti. Tunceli'den karayoluyla Malatya'ya gelen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ziyaret ettiği ilk kurum üniversitemiz oldu. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ve üniversitemiz yönetimi tarafından Rektörlük binasının girişinde karşılanan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, rektörlük makamında ağırlandı. Rektör Prof. Dr Cemil Çelik'in üniversitemiz hakkında verdiği bilgileri dinleyen ve fikir alışverişinde bulunan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, daha sonra diş hekimliği fakültemizi ziyaret ederek fakülte hakkında bilgiler aldı. Üniversitemiz tarafından onuruna verilen yemeğe katılan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Malatya'daki temaslarına devam etmek üzere üniversitemizden ayrıldı.