Rektör Prof. Dr. Kızılay Aşure Dağıttı 1602 defa okundu

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 Nolu Üniversite Şubesinin düzenlediği "Aşure Etkinliği"ne katıldı.

İnönü Üniversitesi kampüsünde bulunan binalarının önündeki alanda gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Genel Başkanı Hasan Meşeli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nusret Akpolat, Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş, Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Bir Nolu Şube Başkanı Kerem Yıldırım, Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 Nolu Üniversite Şube Başkanı Yaşar Sakar, sivil toplum örgütü temsilcileri ile akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Yapılan etkinlik ile ilgili kısa bilgiler veren Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 Nolu Üniversite Şube Başkanı Yaşar Sakar, katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tüm misafirlerine teşekkür etti.

Malatya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Genel Başkanı Hasan Meşeli'nin duasıyla başlayan "Aşure Etkinliği"nde Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanları konuklara aşure ikramında bulundu.