Rektör Prof. Dr. Kızılay Akçadağ MYO Öğrencileri ile Bir Araya Geldi 1120 defa okundu

Meslek Yüksekokullarını ziyaret programı kapsamında Akçadağ Meslek Yüksekokuluna giden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, burada incelemelerde bulundu ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş ile birlikte Akçadağ Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Söyler karşıladı.

Akçadağ Meslek Yüksekokulu ve buradaki çalışmalar hakkında Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Söyler'den bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 450'ye yakın öğrencisi bulunan ve son derece modern bir binaya sahip olan Akçadağ MYO'nun bu potansiyelini nitelikli bir eğitim-öğretim ile sürdürmesi gerektiğini ifade etti.

Akçadağ Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari birimleri ile öğrenci derslikleri ve laboratuvarlarında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, öğrenciler ile öğlen yemeğinde bir araya geldi. Öğrenciler ile sohbet eden ve onlardan gelen talepleri dinleyen Rektör Prof. Dr. Kızılay başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri dileğinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Meslek Yüksekokulundan ayrılırken okulun akademik, idari personeli ve öğrencileri ile toplu resim çektirdi.