Milletvekili Ağbaba’dan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a Tebrik Ziyareti 2091 defa okundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz bir grup parti üyesi ile birlikte Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı makamında ziyaret ederek İnönü Üniversitesine Rektör olarak atanmasından dolayı kutladı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı yakından tanıdıklarını ifade eden Milletvekili Ağbaba, İnönü Üniversitesi'ni bulunduğu noktadan daha da üst seviyelere taşıyacağından şüphe duymadıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, görevde bulunacağı süre içerisinde İnönü Üniversitesini daha iyi bir noktaya taşıyacağını söyledi.