Malatya Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Prof. Dr. Kızılay’a Hayırlı Olsun Ziyareti 1099 defa okundu

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve bir grup cemiyet üyesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı makamında ziyaret ederek İnönü Üniversitesine Rektör olarak atanmasından dolayı tebrik ettiler.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın Malatya halkı tarafından çok sevildiğini, Rektörlük görevi öncesinde başarılı çalışmalarından dolayı tebrik topladığını ifade eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Rektörlük görevinde de başarılı bir çalışma sergileyeceğine inandıklarını belirtti ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak kendilerine her türlü desteği sunacaklarını kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise konuşmasında, İnönü Üniversitesi olarak ülkemizin 2023 hedefine katkıda bulunacak bir vizyonla hareket edeceklerini söyledi. Özellikle FETÖ terör örgütünün üniversite içerisindeki yapılanmasına asla izin vermeyeceklerinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Kızılay, bu kapsamda ciddi ve titiz bir çalışma yürüttüklerini belirtti.