Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Teşkilatından Hayırlı Olsun Ziyareti 1636 defa okundu

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve yönetim kurulu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahtalı yaptığı ziyarette, "Bir şehrin kalkınmasına ve gelişmesine en önemli katkı o şehirdeki üniversiteden gelir. Eğitim bir yerin gelişmişlik düzeyini belirler. Biz de parti olarak her konuda üniversitemizin yanındayız. Türkiye'nin köklü üniversitelerinden biri olan İnönü Üniversitesinin Malatya'ya ve ülkemize başarılı çalışmalarla katkı sağlayacağına inancım tamdır." diyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay da İnönü Üniversitesi ile ilgili bilgiler verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.