FETÖ/PDY Soruşturması Kapsamında Üniversitemizde 36 Personel Açığa Alındı 28619 defa okundu

Devletimize, demokrasimize, aziz milletimize, milletimizin seçimle işbaşına getirdiği mevcut siyasi iradeye karşı 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe teşebbüsünde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY'nin devlet kurumlarından temizlenmesi kapsamında Üniversitemizin de başlatmış olduğu soruşturma, büyük bir kararlılık ve titizlik içinde devam etmektedir.

Üniversitemizde ilk aşamada toplam 22 kişinin (11 öğretim elemanı ve 11 idari personel) açığa alındığı bilgisi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Aynı soruşturma kapsamında 14 öğretim elemanı daha açığa alınmış olup, bugüne kadar açığa alınan personel sayısı 36'ya çıkmıştır.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL İLETİŞİM BİRİMİ