Diş Hekimliği Fakültesi Mezunları Ant İçti 5581 defa okundu

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından "Diploma ve Ant İçme Töreni" düzenlendi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, Tıp Fakültesi Dekanı ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, Malatya Diş Hekimleri Odası Başkanı Murat Canbek öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, "Fakülte olarak bu yıl üçüncü mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Öğrenimlerini son derece modern bir fakültede tamamlayan öğrencilerin, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Malatya Diş Hekimleri Odası Başkanı Murat Canbek ise konuşmasında, mezun öğrencilerin onurlu bir mesleğin sahipleri olduklarını belirtti ve onları tebrik etti.

Mezunlar adına konuşan dönem birincisi Ceren Özeren ise yaptığı konuşmada, öğrenimi süresince yaşadığı zorluklardan bahsederken, mezun olan öğrenciler adına kendilerine katkı sunan başta aileleri ve öğretim üyelerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmalardan sonra yardımcı doçentlikten doçentliğe yükselen Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyelerine çiçek takdim edildi.

Tören, fakülte birincisi Ceren Özeren'in yaş kütüğüne plaket çakması, dereceye giren öğrencilere plaket verilmesi, mezun olan öğrencilerin diplomalarını alması ve ant içmesi ile sona erdi.