BESYO Su Sporları Kampı Başarılı bir Şekilde Gerçekleştirildi 1232 defa okundu

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, yüzme uzmanlık dersleri kapsamındaki Su Sporları Kampı'nı başarıyla tamamladı.

29 Mayıs - 5 Haziran 2016 tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleştirilen Su Sporları Kampı'na Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan (BESYO) 37 öğrenci katıldı. Kamp süresi içerisinde; Yüzme, Cankurtaranlık, Temel Yelken (Catamaran), Rüzgâr Sörfü ve Kano eğitimleri verildi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim üyesi Doç. Dr. Cemal Gündoğdu, Okutman İrşil Demiralp ve Araştırma Görevlisi Yalın Aygün nezaretindeki kampın çok verimli geçtiği ve öğrencilerin mesleki açıdan kendilerini tamamlamalarında çok faydalı olduğu kaydedildi.