Yedi Renk Anadolu Halk Oyunları Şenliği Büyük İlgi Gördü 845 defa okundu

İnönü Üniversitesi Halk Oyunları Takımı ve Halk Oyunları Topluluğu öğrencilerinin birlikte sergilediği "Yedi Renk Anadolu Halk Oyunları Şenliği" büyük ilgi gördü.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Metin Karkın, Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer Çelik, akademik ve idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Ülkemizin yedi bölgesinden zeybek, halay, horon, hora, karşılama ve bar gibi oyun türlerini başarıyla sergileyen İnönü Üniversitesi Halk Oyunları Takımı ve Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri izleyenler tarafından büyük takdir aldı.

Halk oyunları gösterisi, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in, İnönü Üniversitesi Halk Oyunları Takımı teknik sorumlusu Nezir Kızılkaya'ya çiçek sunumu ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.