Azerbaycan Milletvekili Hamzayev Nagif Üniversitemizi Ziyaret Etti 844 defa okundu

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Malatya Anadolu Kitap Fuarı'na katılmak üzere Malatya'da bulunan Azerbaycan Milletvekili Hamzayev Nagif, buradaki programı kapsamında İnönü Üniversitesine de gelerek Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'in yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir'in de hazır bulunduğu ziyarette, Milletvekili Hamzayev Nagif'e İnönü Üniversitesi hakkında bilgi verildi. İnönü Üniversitesinde çok sayıda Azeri öğrencinin öğrenim görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hamzayev Nagif, onlara her konuda desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, ziyaret anısına Milletvekili Hamzayev Nagif'e porselen fincan takımı takdim etti. Konuk milletvekili de Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e Azerbaycan'dan getirdiği dokuma halıyı verdi.