İkinci Üniversitelerarası Dağ Bisiklet Yarışı Yapıldı 1210 defa okundu

İkinci Üniversitelerarası Dağ Bisiklet Yarışı, İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde yapıldı.

15 üniversiteden 100 öğrencinin yarıştığı etkinlik, İnönü Üniversitesi Bilgeler Yolu'nda başladı. İnönü Üniversitesi Merkez Kampüsü'ndeki Stadyum ile Bayraktepe arasında bisikletleriyle tur atan yarışmacılar kıyasıya bir mücadele verdi. Yarışma, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik ve öğrencilerin katıldığı ödül töreniyle son buldu.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve gelenekselleşen Üniversitelerarası Dağ Bisiklet Yarışı'nın bundan sonra daha kapsamlı bir şekilde devam edeceğini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, yarışmaya ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Dağ Bisiklet Yarışı, erkek ve bayanlardan oluşan elit, amatör ve takım kategorilerinde yapıldı. Yarışmalara 15 üniversiteden toplam 100 öğrenci katıldı.

Sabah saatlerinde başlayan etkinlik, yarışmada başaralı olan takım ve öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.