Tenis Federasyonu Başkanından Rektörümüze Ziyaret 1001 defa okundu

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Ali Acar ve yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ'ın da hazır bulunduğu ziyaret Rektörlük makamında gerçekleşti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik İnönü Üniversitesi ve yapılan spor faaliyetleri hakkında konuklarına bilgiler verdi.  İnönü Üniversitesinin birçok alanda geliştiğini belirten Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, ziyaret anısına Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'e raket hediye etti. Toplu fotoğraf çekimi sonrası Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik konuklarına hediye çantası verdi.