Üniversitemizde Rekabet Hukuku Uygulamaları Ve Rekabet Uzmanlığı Mesleğini Anlatıldı 777 defa okundu

İnönü Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Rekabet Kurumu tarafından "Rekabet Hukuku Uygulamaları ve Rekabet Kurumu Tanıtımı" konulu bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlik öncesi Rekabet Kurumu Bşk. Prof. Dr .Ömer Torlak Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret ettiler.

Daha sonra, Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir,  akademisyenler ve öğrenciler katıldılar. Toplantıya Hukuk Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdiler.

Etkinlikte ilk konuşmayı Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak yaptı. Torlak Piyasa Sistemi ve Rekabet Hukuku Uygulamaları hakkında bilgiler verdi. Daha sonra konuşan Rekabet Uzmanı İbrahim Hilmi Koçak ise Rekabet Kurumu ve Rekabet Uzmanlığı Mesleğini tanıtıcı bilgiler verdi.

Toplantı Prof. Dr. Cemil Çelik'e Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak tarafından plaket verilmesi ile son buldu.