Bisiklet Topluluğunun Kalegöl Kahvaltı Turunda Renkli Görüntüler Kaydedildi 1619 defa okundu

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğunun organize ettiği "Kalegöl Kahvaltı Turu" etkinliğine çok sayıda öğrenci katıldı.

Kampüste başlayan Kalegöl Kahvaltı Turu'na Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, Bisiklet Topluluğu Başkanı M. Uğur Özdemir ve çok sayıda öğrenci bisikletleriyle katıldı.

Kampüsten hareket eden sürücülerin etkinliği yaklaşık 35 km yol kat ettikten sonra İnönü Üniversitesi Kalegöl Otel'de gerçekleştirilen kahvaltı programı ile devam etti.

Kahvaltıya Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum da katıldı. Topluluk öğrencileri kahvaltıda Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile sohbet etme fırsatı buldular. İnönü Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibinin de (İNOSAR) gerekli tedbirleri alarak eşlik ettiği etkinlikte renkli görüntüler elde edildi.