İşadamı Bozatlı ve Güldaş, Kariyer Günleri Söyleşisinde Konuştu 1607 defa okundu

Malatyalı işadamlarından Dr. Ali Nihat Bozatlı ve Adnan Osman Güldaş, İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Malatya İşadamları Derneği (MİAD) işbirliği ile düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinde konuştu.

Bozatlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Nihat Bozatlı ve Aktüel Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Osman Güldaş, etkinlik öncesi Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Ziyaretin ardından misafirler "Kariyer Günleri" etkinliğine katılmak üzere Hoca Ahmet Yesevî Konferans Salonu'na geçtiler.

Etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tikici, Malatyalı işadamları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında kısa bir konuşma yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tikici, düzenlenen bu etkinlikle, sahip oldukları deneyim ve kariyerleri itibariyle örnek teşkil eden değerli işadamlarının, tecrübe ve tavsiyelerini öğrencilerle paylaşılmasının amaçlandığını kaydetti.

İnönü Üniversitesi "Kariyer Günleri" etkinliğine konuşmacı olarak davet edilen Malatyalı işadamlarından Dr. Ali Nihat Bozatlı ve Adnan Osman Güldaş, katılımcılara iş hayatı, kariyeri ve tecrübelerini anlattı. Hayatın hangi safhasında olursa olsun herhangi bir alanda başarılı olmak isteniyorsa öncelikle ortaya bir hedef koymak, gayret etmek, azimle çok çalışmak ve cesaretli olmanın önemine vurgu yapan Dr. Ali Nihat Bozatlı ve Adnan Osman Güldaş, öğrencilere kendi hayatlarından kesitlerle başarılı olma hakkında bilgiler verdiler.

Öğretim üyesi Doç. Dr. Recep Karabulut'un moderatörlük yaptığı söyleşiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdikleri ve sordukları sorularla söyleşiyi daha verimli hâle getirdikleri kaydedildi.

Söyleşi sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ tarafından konuşmacılara kristal plâket ve hediye paketi verildi.