Üniversitede Konferans Veren Chang, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’i de Ziyaret Etti 1118 defa okundu

Hukuk Fakültesinin davetlisi olarak öğrenci ve akademisyenlere Tayvan'da lisans, lisansüstü, doktora sonrası burs ve çalışma imkânları hakkında konferans vermek üzere İnönü Üniversitesine gelen Taipei Ekonomik ve Kültür Misyonu adına Kâtip Hasan C. T. Chang, kendisine eşlik eden Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Joseph Zand ile birlikte konferans öncesi Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, konuğuna İnönü Üniversitesi hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı hediyelerin takdim edildiği ziyaret sonrasında Hukuk Fakültesinin tertip ettiği "Bilgilendirme ve Tanıtma Toplantısı"na katılmak üzere Rektörlükten ayrılan Hasan C. T. Chang, kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür etti.

Hoca Ahmet Yesevî Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda ise, Kâtip Hasan C. T. Chang tarafından, kendisini dinleyen çok sayıda akademisyen ve öğrenciye Tayvan'da lisans, lisansüstü, doktora sonrası burs ve çalışma imkânları hakkında bilgiler verildi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir ve Prof. Dr. Davut Özbağ'ın da hazır bulunduğu konferansa Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hayri Keser, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.