Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Bisiklet Dostları Topluluğu ile Battalgazi Kampüsünde 1355 defa okundu

Battalgazi Kampüsündeki Atçılık ve Atlı Sporlar Uygulama Merkezi'nde incelemelerde bulunan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, burada Üniversitenin Bisiklet Dostları Topluluğu ile de bir araya geldi.

Atçılık ve Atlı Sporlar Uygulama Merkezi'ni ziyaret eden, Merkez'in yöneticileri ve öğrencileri tarafından ağırlanan Bisiklet Dostları Topluluğu öğrencileri, atlar ve atlı sporlar hakkında bilgi aldılar.

Burada Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile karşılaşan topluluk öğrencileri, düzenledikleri etkinlikler ile Atçılık ve Atlı Sporlar Uygulama Merkezi hakkındaki düşüncelerini paylaştılar.

Öğrenci toplulukları olarak Üniversite yönetiminden memnun olduklarını ve her konuda destek aldıklarını belirten öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür ettiler. Bisiklet Dostları Topluluğu öğrencileri daha sonra Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile toplu fotoğraf çektirdiler.