İnönü Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı 1059 defa okundu

İnönü Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 09 Şubat 2016 Salı günü İnönü Üniversitesi Senato Salonu'nda yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul Toplantısında, önce Başkanlık Divanı oluşturuldu. Yapılan oylamaya göre Divan Başkanlığına Ertan Mumcu, üyeliğe ise Sadi Ergül ve Cevdet Atalan getirildi.

Başkanlık Divanının oluşturulmasının ardından Vakıf Başkanı Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından İnönü Üniversitesi Vakfının durumu ve çalışmaları hakkında genel bilgiler verildi, daha sonra ise gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi. Toplantıda 2015 yılına ait Vakıf Bilançosu ve Gelir Tablosu, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetleme Kurulu Raporu da okundu. Olağan Genel Kurul Toplantısı, vakfın 2016 yılına ait bütçe taslağının görüşülmesi ve oylanarak kabul edilmesiyle sona erdi.