Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Konferansa Katıldı 1045 defa okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir, Birleşik Arap Emirlikleri el-Ayn Üniversitesindeki "Multidisciplinary Conference for Academic Disciplines" adlı toplantıya katıldılar.

Birleşik Arap Emirlikleri el-Ayn Üniversitesi (Al-Ain University Science and Technology) tarafından 31 Ocak-4 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen "Multidisciplinary Conference for Academic Disciplines "adlı konferansa farklı ülkelerden çok sayıda üniversite üst yöneticisi ve bilim adamı katılarak burada sunum yaptı. Konferansta Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, bir oturumun başkanlığını yapmasının yanı sıra "A New Perpective in Medical Education of İnönü University" başlıklı bir de sunum yaptı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir ise, aynı konferansta, İnönü Üniversitesi Kataliz Araştırma ve Uygulama Merkezi hakkında bilgi verdikten sonra "Catalytic Aplication of N-Heterocyclic Carbene Complexes" başlıklı tebliğini sundu.

İnönü Üniversitesinin tanıtımının da yapıldığı uluslararası konferansta, farklı üniversiteler ile işbirliğinin geliştirilmesine yönelik görüşmeler yapıldığı ve görüşmelerin verimli geçtiği kaydedildi.