TÜBİTAK-ARDEB 1001 ve 3501 Programı 2015 2. Dönem Sonuçları Açıklandı 1489 defa okundu

"Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" ve "Kariyer Geliştirme Programı" kapsamında 2015 yılı 2. döneminde önerilen araştırma projelerinden bilimsel olarak desteklenmesine karar verilenlerin listesi açıklandı.

"Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" (1001) değerlendirme sonuçlarına göre Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Hakan Parlakpınar ve Doç. Dr. Abdullah Karaer ile Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Süleyman Köytepe ve Yrd. Doç. Dr. Ayşe Şebnem Erenler'in; "Kariyer Geliştirme Programı" (3501) kapsamında ise Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Fatih Talu'nun yürütücüsü olduğu projeler hakkında desteklenme kararı alındı.

Öğretim üyelerimizi kutluyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.