Konferanslarda TÜBİTAK Sanayi Desteklerinin Tanıtımı ve Girişimcilik Destekleri Hakkında Bilgiler Verildi 923 defa okundu

İnönü Üniversitesinin TÜBİTAK ARDEP 1000 Proje Etkinlikleri kapsamında düzenlediği programlarla akademisyenlere "TÜBİTAK Sanayi Desteklerinin Tanıtımı ve Girişimcilik Destekleri" hakkında bilgiler verildi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarına TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr. İsmail Özdemir ve çok sayıda akademisyen katıldı.

İki konferans şeklinde yapılan etkinlikte Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İhsan Karabulut TÜBİTAK Sanayi Destekleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Bünyamin Akdemir ise Girişimcilik Destekleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.