MÜSİAD Elazığ Şubesi’nden Rektörümüze Ziyaret 671 defa okundu

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Güleç, Turan Karakoç ve Şube Müdürü Ümit Kuloğlu, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ettiler.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, MÜSİAD Elazığ Şubesi'nin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik de ziyaretlerinden dolayı Şube Başkanı Hasan Uzun ve beraberindeki heyete teşekkür ederek kendilerini İnönü Üniversitesinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretten sonra konuk misafirlere İnönü Üniversitesi Güneş Enerjisi Santrali, Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulama Merkezi gezdirilerek söz konusu çalışmalar hakkında bilgiler verildi.