Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik Basın Toplantısı Düzenledi 793 defa okundu

İnönü Üniversitesi 2010 yılı Basını Bilgilendirme Toplantısı, yerel ve ulusal basın mensuplarının katılımıyla düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'in, üniversitemizin yaklaşık bir buçuk senelik gelişimini aktardığı sunumuyla başlayan toplantı, basın mensuplarının sorularıyla devam etti. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Rektörümüz Prof. Dr. Çelik, ideolojilerden uzak, Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine sahip çıkarak bilim ve kültür üreten üniversite kimliğini sonuna kadar devam ettirecek olan İnönü Üniversitesi'nin önümüzdeki yıllara bilimsel ve kültürel olarak damga vuracağını belirtti. İnsanları ideolojilerine göre ayırmak yerine, her bireyi kucaklayan, bilimin ve akademik çalışmanın önünü açan üniversite anlayışıyla İnönü Üniversitesi'ni gelecek yıllara taşıyacaklarını aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Çelik, yönetim olarak Malatya halkını, kurum ve kuruluşları kardeşçe kucakladıklarını ve huzur ortamını sağladıklarını belirterek bu ortamın her zaman baki kalması için çalıştıklarını dile getirdi.