Fakültelere Birinci Sırada Yerleşen Öğrencilere YÖK’ten Tebrik Mektubu 1874 defa okundu

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK), 2015-2016 Üniversiteye Giriş Sınavlarında aldıkları puanla tercih ettikleri Fakülteyi birinci olarak kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere tebrik mektubu gönderdi.

İnönü Üniversitesinin Fakültelerine birinci sırada yerleşen öğrencilere gönderilen ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın imzasını taşıyan tebrik mektubu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mehmet Yıldırım tarafından sahiplerine teslim edildi.

Rektörlük toplantı salonunda ağırlanan öğrencilere tebrik mektubunu teslim eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, İnönü Üniversitesini tercih ettikleri için ve sağladıkları başarıdan dolayı onları kutladı.

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından tebrik mektubu gönderilen öğrencilerin isimleri şöyle:

Beyza Nur Bozkurt (Tıp Fakültesi), Merve Bolukçu (Diş Hekimliği Fakültesi), Kübra Eser (Eczacılık Fakültesi), Anıl Akmeşe (Hukuk Fakültesi), Mehmet Arıkan Yalçın (Mühendislik Fakültesi), İrem Aslan (Eğitim Fakültesi), Bilal Yayla (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi), Duygu Toraman (Fen-Edebiyat Fakültesi), Abdulhekim Uçkaç (İlahiyat Fakültesi), Fatma Özlem Dinç (Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi), Mehmet Fatih Yavuz (İletişim Fakültesi), Saliha Selman Şahin (Ziraat Fakültesi).